Alles wat je moet weten over Sildenafil

Sildenafil is de generieke variant van Viagra, een van de meest bekende erectiepillen wereldwijd. Jaarlijks maken talloze mannen gebruik van erectiepillen in de hoop hun erectiestoornis op te kunnen lossen. Een erectiestoornis kan als zeer vervelend ervaren worden en dit kan van invloed zijn op je zelfvertrouwen. Het is echter belangrijk om niet meteen naar erectiepillen te grijpen zodra je last denkt te hebben van een probleem. Soms biedt dit niet de juiste oplossing en doet het meer kwaad dan goed. Ook is niet iedereen geschikt om deze medicatie te gebruiken. Overleg het daarom eerst goed met de arts.

 

Wanneer gebruik je Sildenafil

Sildenafil wordt door artsen voorgeschreven aan mannen wanneer ze last hebben van erectiestoornis. Onder erectiestoornis verstaan we het herhaaldelijk niet in staat zijn om een erectie te krijgen of om deze te behouden. De oorzaak is vaak fysiek bij oudere mannen, maar het kan ook een geestelijke oorzaak hebben. De oorzaak van je probleem is belangrijk bij de behandeling, want bij een mentale oorzaak zullen erectiepillen geen effect hebben. Sildenafil wordt daarom voornamelijk voorgeschreven wanneer er aantoonbaar fysieke klachten zijn.

 

Sildenafil aanschaffen

Sildenafil is verkrijgbaar in verschillende dosis. Om te weten welke dosis geschikt is voor jouw probleem moet je naar een arts stappen, want zij kunnen je meer informatie geven. Om het medicijn vervolgens te kunnen aanschaffen, heb je een recept nodig. Een recept kan worden uitgeschreven door de huisarts. In Nederland kan je erectiepillen niet in de schappen van de drogist vinden, omdat het niet geschikt is voor iedereen om te gebruiken. Erectiepillen oefenen een invloed uit op de bloedvaten en een arts moet bepalen of jij geschikt bent om het medicijn te slikken. Na het ontvangen van het recept kan je de Sildenafil aanschaffen bij een apotheek.

 

Sildenafil online bestellen

Veel mannen zoeken online naar hun erectiepillen vaak omdat ze het te beschamend of ongemakkelijk vinden om hiermee naar een huisarts te stappen. Dat is ook begrijpelijk, want het is een heel persoonlijk probleem, maar het is niet verstandig om de pillen zomaar op het internet te bestellen. Er zijn een heleboel oplichters actief die veel geld verdienen door valse medicijnen te verkopen. Deze medicijnen zijn illegaal en kunnen vol met schadelijke stoffen zitten, waardoor je niet van je erectieprobleem af bent, maar er juist extra klachten bij krijgt. Het is daarom het veiligste om gewoon langs de huisarts te gaan als je gebruik wilt maken van erectiepillen.

 

Mogelijke bijwerkingen

Het lijkt ideaal een erectiepil en voor veel mensen werkt het ook zeer prettig, maar er kleven ook een paar nadelen aan het gebruik van pillen zoals Sildenafil. Ten eerste heb je een redelijke kans op bijwerkingen, vooral wanneer je een hogere dosis gebruikt dan is voorgeschreven. Deze klachten kunnen zeer vervelend zijn, maar gaan over het algemeen na een tijdje weer over. Veel voorkomende klachten zijn hoofdpijn, duizeligheid en rugpijn.  Daarnaast zijn erectiepillen slechts een tijdelijke oplossing voor je probleem. Zodra het medicijn is uitgewerkt, zal je weer last hebben van je erectiestoornis.

 

Erectieproblemen? Kijk eens op Medicaat.nl