Ben je een beetje uitgekeken op ‘gewone’ seks en wil je wel eens wat anders? Dan zou je eens kunnen proberen om een anaal orgasme te bereiken. De anus heeft, net als de vagina en de penis, heel veel zenuwuiteinden die dit deel van je lichaam heel gevoelig maken. Door de anus te stimuleren en hiervoor de juiste seksspeeltjes te kopen kun je een geheel nieuwe dimensie aan jullie seksleven toevoegen.

Stimuleren van de anus

Eerst even een teleurstelling verwerken: Alleen door stimulering van de anus zal je vrijwel zeker geen orgasme krijgen. Een orgasme beleef je door stimulatie van de vagina of de eikel. Maar de anus kan wel een belangrijke rol spelen bij het bereiken van een orgasme. Door de anus bij het seksspel t betrekken beleef je vaak een heel intens en heftig orgasme.

Glijmiddel: een onmisbaar hulpmiddel

De anus is eigenlijk niet bedoeld voor penetratie of een vibrator. De anus wordt bij seksuele opwinding dan ook niet vochtig zoals de vagina. Het is daarom aan te raden om glijmiddel te kopen en dit te gebruiken als je gaat vrijen en hierbij anale stimulatie wilt toepassen. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis in combinatie met siliconen seksspeeltjes. Het kan zijn dat je sextoy hierdoor beschadigd raakt. Kies voor een glijmiddel dat niet te snel verdunt om pijnlijke wrijving te voorkomen. Een dik glijmiddel, speciaal bedoeld voor anaal contact, vind je bij Sexshop Desire.

Het anale orgasme bij de vrouw

Een vrouw zal vrijwel zeker geen orgasme beleven als alleen de anus wordt gestimuleerd. Je kunt de anus wel betrekken bij hert masturberen of de seks met je partner. Stimuleer de vagina, clitoris en de anus. Gebruik hiervoor je handen of laat je partner je helpen. Je kunt een anus vibrator gebruiken om de anus te stimuleren terwijl je je clitoris met je vingers bevredigt. Er zijn ook speciale trio vibrators te koop bij Sexshop Desire. Deze hebben een extra stimulatie deel voor de anus. Hiermee bereik je snel een orgasme en het hoogtepunt zal heviger zijn dan wanneer je alleen de vagina en clitoris stimuleert.

Het anale orgasme bij de man

Ook bij de man kan de anus worden betrokken bij het liefdesspel. Of je nu homoseksueel of heteroseksueel bent, je kunt tijdens de seks of tijdens het masturberen een speeltje gebruiken om tot een heftig orgasme te komen. Deze speeltjes, zoals dildo’s en andere stimulatie voor gebruik in de anus, kun je bestellen bij Sexshop Desire. Je kunt de prostaat stimuleren en masseren met een speciale prostaat dildo of een vibrator voor de prostaat die precies op de juiste plaats stimulatie geeft in de anus. De prostaat bevindt zich op circa 5 centimeter van de ingang van de anus. Dit plekje wordt, in navolging van de G-spot bij de vrouw, ook wel P-spot genoemd.

Seksspeeltjes voor hem en haar

Bij Sexshop Desire vind je verschillende seksspeeltjes voor hem en voor haar die kunnen worden gebruikt voor stimulatie van de anus en bij de man de prostaat. Een butplug is hier een goed voorbeeld van. Deze plug heeft een brede ring zodat hij nooit helemaal in de anus kan verdwijnen. Met een anaalketting kun je de gevoelige zenuwen van de anus ook optimaal stimuleren. Door de anus te betrekken bij het seksspel kunnen zowel man als vrouw een intens orgasme beleven en zo nog meer genieten. Bekijk het ruime aanbod aan anus stimulators nu bij Sexshop Desire.